doriopress

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΡΙΟ …ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜ.ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΩΡΙΟΥ

Το παρακάτω κείμενο διαμαρτυρίας υπογεγραμμένο από περίπου 100 πολίτες της Δημ.Ενότητας Δωρίου στάλθηκε χτες στον Δήμαρχο Οιχαλίας κ. Φίλιππο Μπάμη.

ΔΩΡΙΟ 9/6/2013

ΠΡΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ
Κον Φίλιππο Μπάμη

ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Κύριε Δήμαρχε
Όλοι οι πιο κάτω υπογράφοντες: Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων , εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, επαγγελματίες και δημότες της Δημοτικής Ενότητας Δωρίου, διαμαρτυρόμαστε έντονα, για την απαράδεκτη, άνιση και εμπαθής συμπεριφορά του αντιδημάρχου σας κου Ντονά Ηλία, τον οποίο έχετε ορίσει υπεύθυνο για την Δ.Ε. Δωρίου.
Ο ανωτέρω αντιδήμαρχός σας, με τις αυταρχικές ενέργειές του, και μάλιστα κατά την απουσία σας, αναβαθμίζοντας μάλλον τον εαυτό του ως Δήμαρχο του Δήμου Οιχαλίας, και εκθέτοντάς ανεπανόρθωτα, αδιαφορεί επιδεικτικά για τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν σε όλες τις Τοπικές Κοινότητας της Δ.Ε. Δωρίου, (καθαριότητας, ύδρευσης, πυρασφάλειας, εξυπηρέτησης πολιτών κ.λ.π.)
Δεν νομίζετε κ. Δήμαρχε ότι μας εμπαίζει , λέγοντας πως έχει έγγραφο του υπουργείου, που βεβαιώνει πως είναι υγιεινό και κατάλληλο το πόσιμο νερό από αμυαντοσωλήνες?
Πως παίζει με την υγεία των πολιτών, παιδιών και υπέργηρων ανθρώπων?
Ποιος είναι ο κ. Ντονάς, (που μετά από διαμαρτυρία αγανακτισμένου προέδρου, ο οποίος ας μην ξεχνάει ο αντιδήμαρχός σας, πως είναι εκλεγμένος από τους δημότες , και έχει ευθύνη για τα προβλήματα του τόπου ) αποφάσισε προκλητικότατα, πως το Δώριο πρέπει να τιμωρηθεί αμέσως, να εγκαταλειφθεί στην τύχη του, και να αφήσει 9 χωριά με ένα μόνο υπάλληλο? Και βεβαίως απαξίωσε να δώσει λύση στο πρόβλημα.
Αυτή τη δημοκρατία και δικαιοσύνη, εκπροσωπείται εσείς κ. Δήμαρχε? Τα επικροτείται εσείς όλα αυτά?
Πως θα εξυπηρετηθούν κύριε Δήμαρχε , τόσοι κάτοικοι? Αντί ο Δήμος να εξυπηρετεί τους πολίτες παρέχοντάς τους όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες , τους ταλαιπωρεί, τους εξαγριώνει και ξεσηκώνει δικαίως, συναισθήματα αδικίας και αγανάκτησης.
Μετά τα τελευταία απαράδεκτα γεγονότα, που προκάλεσε ο κ. Ντονάς, έχουμε φτάσει πλέον στα όριά μας.
Κ. Δήμαρχε,
απευθυνόμαστε σε εσάς προσωπικά και σας ζητάμε:
1. να δείξετε ευαισθησία και ενδιαφέρον καθώς και την καλύτερη το δυνατόν λύση στα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όπως ύδρευσης και καθαριότητας.
2. να δώσετε εντολή ώστε να υπάρχει επαρκές διοικητικό προσωπικό στο Δώριο ώστε να εξυπηρετούνται οι δημότες ολόκληρης της Δημοτικής Ενότητας Δωρίου, η οποία είναι και η μεγαλύτερη ενότητα του Δήμου Οιχαλίας.
3. τέλος , ζητάμε την άμεση αντικατάσταση του κ. Ντονά Ηλία από την ευθύνη που του έχετε αναθέσει, της Δ.Ε Δωρίου. Χρησιμοποιεί την θέση που του εμπιστευθήκατε, για να εξυπηρετήσει τα μικροπολιτικά του συμφέροντα, βλάπτοντας τον τόπο μας.. Τον εν λόγω κύριο, θεωρούμε απαράδεκτο και ανεπιθύμητο στην Δ.Ε. Δωρίου.

Κύριε Δήμαρχε, αποκαταστήστε το άδικο. Περιμένουμε την άμεση απάντησή σας , όχι μόνο με λόγια αλλά με έργα.

Ευχαριστούμε
ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ. Κ. ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ . ΕΝ. ΔΩΡΙΟΥ

ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΩΡΙΟΥ

(ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ)

Advertisements

Ιουνίου 27, 2013 - Posted by | ΔΗΜΟΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: