ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο Α.Ο.ΔΩΡΙΟΥ

Η ομάδα μας, ο Α.Ο.Δωρίου φιλοδοξεί  να διαγράψει αξιόλογη πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, δίνοντας όμως ευκαιρίες και σε νέα παιδιά.  Γι’ αυτό από την 1η  Σεπτεμβρίου ξεκινά η λειτουργία της ακαδημίας με υπεύθυνο τον τεχνικό της ανδρικής ομάδας Γιάννη Αντωνόπουλο. Ο τελευταίος βρέθηκε μάλιστα το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο του Δωρίου όπου είδε περίπου 45 παιδιά από 5 έως 15 ετών τα οποία με μεγάλο ενθουσιασμό συμμετέχουν στην προεπιλογή για τη στελέχωση της ακαδημίας.

Μαζί του και ο παράγοντας Λεωνίδας Συρράκος, ο οποίος συντονίζει αλλά και ενθαρρύνει τους μικρούς επίδοξους ποδοσφαιριστές. Οι προπονήσεις θα γίνονται δυο φορές την εβδομάδα και η  προεπιλογή θα ολοκληρωθεί στο τέλος του μήνα.

Συγχαρητήρια αξίζουν στο σύλλογό μας , ο οποίος με πενιχρά οικονομικά μέσα και χωρίς καμιά βοήθεια από τον Δήμο προσπαθεί με την βοήθεια του απλού κόσμου να προάγει τον αθλητισμό ,δίνοντας κίνητρα και διέξοδο προς τον αθλητισμό σε νέα παιδιά της περιοχής μας.

Σημειώνουμε ότι έχουμε ένα φοβερό γήπεδο στο Δώριο  στο οποίο ,παρότι το χρησιμοποιούν δυο ομάδες,  ο Δήμος Οιχαλίας δεν έχει προχωρήσει σε καμία συντήρηση ή καθαρισμό του.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s