ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ «ΟΙ ΔΩΡΙΕΙΣ»

Με μεγάλη επιτυχία έγινε το Σάββατο η κοπή της πίτας του χορευτικού τμήματος του συλλόγου γυναικών Δωρίου . Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Δωρίου, ενώ το χορευτικό τμήμα καταχειροκροτήθηκε κατά την διάρκεια των εντυπωσιακών του φιγούρων. Μικροί και μεγάλοι χορευτές μας παρουσίασαν ένα ανανεωμένο χορευτικό πρόγραμμα, υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ.Γιάννη Φαβατά.
Η πρόεδρος του συλλόγου γυναικών κ. Κουμπαρούλη Ευανθία,αφού ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του χορευτικού τμήματος του συλλόγου καθώς και στο προγραμματισμένο ταξίδι τους για το Ιούνιο στην Ισπανία ,όπου θα χορέψουν . Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στους συμπατριώτες μας στον Παναμά ,οι οποίοι ενίσχυσαν οικονομικά τον σύλλογο.
Τυχερός της βραδιάς ο κ.Λάμπρος Καζάντζας ο οποίος κέρδισε το φλουρί και το δώρο του συλλόγου.
Το παρών έδωσαν ο συντοπίτης μας Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Αλευράς . οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Φίλος Λεωνίδας, Γεωργακοπούλου Γιώτα, και Γεώργιος Δαβίλλας ,οι Δημ.Σύμβουλοι κ.Κατσαμπάνης Γεώργιος , Μπινίσκος Δημήτριος ,Παπαδόπουλος Ιωάννης και Γιώργος Διαγούπης .

Σχολιάστε