ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΜΑ

  Το Δ.Σ. του Α.Ο Δωρίου «ο Δωριεύς»  αισθάνεται την υποχρέωση και την ανάγκη να εκφράσει ομόφωνα και δημόσια τις ευχαριστίες του προς τους ομογενείς μας  στο Παναμά  επιχειρηματίες και παντοτινούς φίλους του σωματείου μας κ. Αθανασόπουλο Αναστάσιο, Παπατσώρη Κωνσταντίνο και Κατσαμπάνη Κωσταντίνο για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία τους προς τον Αθλητικό όμιλο μας του ποσού των 3.000 δολαρίων.

Η αξιέπαινη αυτή πράξη τους έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί έγινε σε καιρούς οικονομικά χαλεπούς και υπάρχουν δυσχερείς συγκυρίες, πράγμα που όμως αποδεικνύει ότι ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη δεν απωλέστηκαν στη σημερινή κοινωνία.

 Η ανωτέρω χορηγία ενισχύει οικονομικά και ηθικά την αθλητική μας προσπάθεια και αποδεικνύει έμπρακτα ότι οι φίλοι μας χορηγοί  εκτός από την επαγγελματική καταξίωση που διαθέτουν διακρίνονται από αγαθοεργία, πατριωτικό πνεύμα και αληθινό αθλητικό ενδιαφέρον.

Έχοντας το βλέμμα μας στο μέλλον και με την προσοχή μας στραμμένη όχι απλά στη διατήρηση του Αθλητικού Ομίλου μας,  αλλά και στην ανάπτυξη και την  ενδυνάμωση του, η δική σας συμπαράσταση ενισχύει το κουράγιο και την αποφασιστικότητά μας, ώστε να αναδείξουμε τη δυναμική που  έχει η ομάδα μας.

Ο Δωριέας Δωρίου είναι αναμφίβολα μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Μεσσηνίας και από τα σπλάχνα του έχουν βγει πολλοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές. Διατηρεί τμήματα Ενηλίκων , παίδων και προπαίδων δίνοντας διέξοδο στην νεολαία της περιοχής μας.

Φέτος ο Δωριέας συμπληρώνει 45 χρόνια ζωής, μιας και ιδρύθηκε το 1969

Πλέον η ιστορική μας ομάδα αγωνίζεται στον Μεσσηνιακό ποδοσφαιρικό στίβο με κινητήρια δύναμη και νέο ενισχυμένο «καύσιμο» στις δεξαμενές της ελπίζοντας σε επιτυχίες.

ΤΟ Δ.Σ.

Σημ. doriopress: Δεν είναι η πρώτη φορά που οι ομογενείς μας του Παναμά ενισχύουν οικονομικά συλλόγους , Εκκλησίες και σχολεία της περιοχής μας αποδικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους για την περιοχή μας και για αυτό τους ευχαριστούμε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s