Στο ίδιο έργο θεατές- Ψηφίστηκε, με την τρίτη προσπάθεια ,ο προϋπολογισμός του Δήμου Οιχαλίας

 Πέρασε τελικά με την τρίτη προσπάθεια και με τη στήριξη της μείζονος μειοψηφίας, από το Δημοτικό Συμβούλιο Οιχαλίας, το πρωί της Κυριακής, ο προϋπολογισμός του δήμου για το 2016.

Τον προϋπολογισμό υπερψήφισαν 15 σύμβουλοι (11 της πλειοψηφίας και 4 της μείζονος μειοψηφίας – Γεωργακοπούλου, Ντονάς, Χαντζάρα, Κόνιαρης), 9 σύμβουλοι τον καταψήφισαν (οι ελάσσονες μειοψηφίες και τα πρώην στελέχη της δημοτικής αρχής που ανεξαρτητοποιήθηκαν), ενώ υπήρξε και 1 «παρών» (Παπαδόπουλος – της μείζονος μειοψηφίας).

Βρισκόμαστε και πάλι  στο ίδιο έργο θεατές καθώς η Δημοτική Αρχή έφερε ξανά έναν προϋπολογισμό μιζέριας και τυφλής διαχείρισης, προϋπολογισμό χωρίς διεκδικητικότητα ,χωρίς εφικτό όραμα  και μη γνήσια ανταποδοτικό.

Είναι ένας προϋπολογισμός που στηρίζεται σε λάθος Τεχνικό Πρόγραμμα και πολιτική Δημοτικών Τελών.
Προϋπολογισμός που δε βελτίωσε με εσωτερική οργάνωση τις δαπάνες του Δήμου με αποτέλεσμα να εξακολουθούμε να έχουμε υπέρογκο αριθμό εργολαβιών και εξωτερικών συνεργατών. Προϋπολογισμός που δεν έχει όραμα ανάπτυξης για τον Δήμο.

 Απογοητευτήκαμε που δεν ακούσαμε από κανέναν (από τους  επτά συμβούλους της δημοτικής ενότητας Δωρίου) να γίνεται αναφορά στα σοβαρά προβλήματα της δημοτικής ενότητας Δωρίου όπως  τα σκουπίδια , τις κλειστές παιδικές χαρές   και την απουσία αναπτυξιακών έργων για την περιοχή μας

Απορούμε με τον συνδυασμό της κ.Γεωργακοπούλου για την μεταστροφή της υπέρ της ψήφισης του προϋπολογισμού, δεδομένου των όσων είχαν  προηγηθεί στα προηγούμενα συμβούλια , αφήνοντας αναπάντητα ερωτήματα στους δημότες.

One comment

  1. Αγαπητέ, δεν υπάρχει οικονομικό επιτελείο στο Δήμο,η επιτήρηση είναι μπροστά και προσεχώς…ο προυπολογισμός ψηφίστηκε…κάποιος ας εξηγήσει στους άσχετους σε θέματα οικονομίας ότι οικονομικός χρόνος και πολιτικός είναι δυο διαφορετκά πράγματα ο πρώτος δεν περιμένει σχεδόν ποτέ το δεύτερο….έστειλα άρθρο σχετικό στο doriopress με αφορμή τα απολογιστικά στοιχεία του Νοεμβρίου 2015 και τη στοχοθεσία,κόλαφος…..καλη τυχη στο Δήμο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s