Ζητούν έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για τα σκουπίδια στην Οιχαλία

Ανακοίνωση εξέδωσε η Συντονιστική Επιτροπή Συλλόγων Χωριών Δήμου Οιχαλίας, ζητώντας να γίνει έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα «την συζήτηση πάνω στις προτάσεις αναθεώρησης του ΠΕΣΔΑ Πελοποννήσου, οι οποίες έχουν κατατεθεί από την μελετητική εταιρεία IPPC η οποία έχει εκπονήσει και έχει προτείνει λύσεις της διαχείρισης απορριμμάτων Πελοποννήσου προς τον ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου».

Αναλυτικά το κάλεσμα αναφέρει: «Στα πλαίσια της συμμετοχής μας στην προσπάθεια εύρεσης λύσης στην ορθή διαχείριση των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενός τεράστιου και χρονίζοντος προβλήματος το οποίο απασχολεί και τον δήμο μας και στα πλαίσια της αναγκαιότητας για ενημέρωση και επιπρόσθετα της ουσιαστικής συμμετοχής του δήμου μας -ως μέλους του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου- στη συνεδρίαση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την επόμενη βδομάδα -μετά την αναβολή που έγινε της συνεδρίασης του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου της 4ης Ιουλίου 2016- και αντικείμενο «Την έγκριση της πρότασης αναθεώρησης του ΠΕΣΔΑ Πελοποννήσου», ζητάμε: την σύγκληση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου για την 7η Ιουλίου 2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 20.00 με μοναδικό και αποκλειστικό θέμα «την συζήτηση πάνω στις προτάσεις αναθεώρησης του ΠΕΣΔΑ Πελοποννήσου οι οποίες έχουν κατατεθεί από την μελετητική εταιρεία IPPC η οποία έχει εκπονήσει και έχει προτείνει λύσεις της διαχείρισης απορριμμάτων Πελοποννήσου προς τον ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου».

Η σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου κρίνεται από εμάς απαραίτητη και αναγκαία προκειμένου να υπάρξει σχετική ενημέρωση πάνω στο θέμα αυτό, να εκφραστούν θέσεις και απόψεις, να κατατεθούν προτάσεις από τους εκπροσώπους της τοπικής μας κοινωνίας και να ληφθούν αποφάσεις. Θεωρούμε ότι η σύγκληση του προτεινόμενου συμβουλίου θα συμβάλει θετικά και ουσιαστικά στην αντιμετώπιση του προβλήματος της ορθής διαχείρισης των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Για τη Συντονιστική Επιτροπή: Πέτρος Μπούρκουλας πρόεδρος Συλλόγου Απανταχού Καλλιρροϊτών, Δημήτρης Καπόπουλος πρόεδρος Συλλόγου Απανταχού Κωνσταντιναίων, Παναγιώτης Φωτεινόπουλος πρόεδρος Συλλόγου Απανταχού Βασιλικαίων, Κωνσταντίνος Μαντάς πρόεδρος Συλλόγου Κοκλέων. Το αίτημα κατατέθηκε από τον εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο των Πολιτιστικών Συλλόγων και πρόεδρο του Συλλόγου των Απανταχού Κωνσταντιναίων Δημήτριο Καπόπουλο».

http://www.eleftheriaonline.gr/

i

One comment

  1. Θα ήθελα να ρωτήσω τους Κυρίους που αναφέρονται στο άρθρο σας πώς δηλώνουν συντονιστική επιτροπή χωριών Δήμου Οιχαλίας την στιγμή που έχουν αφήσει εκτός τα μεγαλύτερα χωριά και δεν τους έχουμε ψηφίσει???

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s